Best Western Plus Hotel Mektagonen
Ni skickas nu vidare till Best Westerns centrala bokning.
Boka rum

Rum 1

OK
   
Boka

Upptäck Göteborg med Strömma!

Strömma erbjuder ett antal sightseeingturer och utflykter runt om i Göteborg och vår vackra skärgård, både med båt och buss.
Strömma har turer som passar alla; allt från den klassiska Paddan-turen på 50 minuter till tre timmar långa räk- och laxkryssningar i solnedgången bland Göteborgs öar.  Så varför inte kombinera din hotellvistelse med en utflykt utöver det vanliga?

För att underlätta för dig som gäst kan du nu boka Strömmas turer direkt via oss på hotellet.
Läs mer om Strömmas turer här och kontakta oss gärna för mer information eller för att göra en bokning:
031 387 90 00
info@hotelmektagonen.se

Paddan

Den klassiska Paddan-turen utgår från Kungsportsplatsen i Göteborgs centrum och tar dig sedan ut i hamnen och runt om i staden via Göteborgs över 400 år gamla kanaler. Turen guidas live av Paddans kunniga, och härliga, guider och tar 50 minuter. 

Priser
Vuxen: 180 kr
Barn 6-15 år: 90 kr
Barn 0 -5 år: Gratis
Familjebiljett: 465 kr

Paddan på Säveån 

Denna tur tar dig från Kungsportsplatsen ut i Säveån, eller Göteborgs Amazonas som det också kallas. Ta med dig egen dricka och matsäck och njut av en två timmar lång tur fylld med härlig stämning, djur och natur.

Priser
Vuxen: 260 kr
Barn 6-15 år: 130 kr
Barn 0 -5 år: Gratis

Skärgårdstur med lunch

Njut av en guidad tur i Göteborgs hamn och skärgård. I turen ingår en garanterad plats i M/S S:t Eriks matsal och lunch under turens gång.

Turen går även att boka utan lunch till ett billigare pris. 

Priser
Vuxen:
375 kr
Barn 6-15 år: 
188 kr
Barn 0 -5 år: 
Gratis

Räk- och laxkryssning

På denna 3 timmar långa tur kan du njuta av M/S S:t Eriks räk- och laxbuffé medan Göteborgs skärgård passerar utanför i solnedgången. Pricken över i:et är den live-spelande trubaduren som spelar klassiker under turens gång.

Priser
Vuxen: 635 kr
Barn 6-15 år: 318 kr
Barn 0 -5 år: Gratis

Avgår 18.30.

Skärgårdstur till Marstrand

Denna tur tar dig hela vägen upp till Marstrand och under båtturen bjuds det på traditionell svensk fika. Den 7 timmar långa turen innehåller även ett längre stopp på Marstrand för möjlighet att själv upptäcka den vackra ön. På vägen hem bjuds det på Västkust-buffé.

Turen går även att boka som en envägs-tur till ett billigare pris, på denna tur ingår det inte mat.  

Priser för dagstur
Vuxen: 920 kr
Barn 6-15 år: 460 kr
Barn 0 -5 år: Gratis

Avgår 14.30.

Hop On - Hop Off Buss

Den klassiska Hop On-Hop Off-bussen tar dig runt i Göteborg på ett roligt och smidigt sätt. Precis som namnet antyder kan du hoppa av och på bussen så ofta du vill under de 24 timmar som kortet gäller. Turen tar dig förbi sevärdheter såsom Feskekörkan, Avenyn och Liseberg.

Turen går även att köpa som en rundtur till ett billigare pris. 

Priser
Vuxen: 220 kr
Barn 6-15 år: 110 kr
Barn 0 -5 år: Gratis
Familjebiljett: 515 kr
Kombo-biljett med båt: 340 kr

Hop On - Hop Off Båt

Upplev Göteborg från vattnet med Strömmas Hop On-Hop Off-båtar. Båten stannar vid Göteborgs mest populära stopp såsom Lilla Bommen, Eriksberg och Feskakörkan. Hoppa på/av så mycket du känner för, alternativt sitt kvar och njut av rundturen.

Priser

Vuxen: 220 kr
Barn 6-15 år: 110 kr
Barn 0 -5 år: Gratis
Familjebiljett: 515 kr
Kombo-biljett med buss: 330 kr

Brunch-kryssning

Under perioden 7 april - 14 oktober avgår denna kryssning varje lördag- och söndagsmorgon. Under kryssningen bjuds du på en fantastisk buffé som innehåller allt från lax och sill till köttbullar, ost och dessert.

Turen tar cirka 3 timmar. 

Priser

Vuxen: 490 kr
Barn 6-15 år: 245 kr
Barn 0 -5 år: Gratis

Avgår 12.00.

Middagskryssning

Njut av en god middag medan M/S Carl Michael Bellman tar dig på en guidad tur runt Hissingen, Sveriges femte största ö. Middagen lagas ombord och på menyn finns allt från fisk till vegetariska alternativ. 

Turen går även att köpas utan middag till ett billigare pris. 

Priser
Vuxen: 635 kr
Barn 6-15 år: 318 kr
Barn 0 -5 år: Gratis

Avgår 18.00.

Svensk Västkustkväll

På denna 3 timmar långa kryssning får du njuta av en två- eller trerätters meny medan Göteborgs skärgård passerar utanför fönstret.

Priser

Vuxen: 615 kr
Barn 6-15 år: 308 kr
Barn 0 -5 år: Gratis

Avgår 18.00.

Stora sightseeingturen

En guidad tur där du får uppleva Göteborgs hamn och skärgård. Turen går även förbi Älvsborgs fästning och tar cirka 1,5 timme. Under turen har även baren, där du kan köpa typisk svensk fika, öppet.

Priser

Vuxen: 195 kr
Barn 6-15 år: 98 kr
Barn 0 -5 år: Gratis
Familjebiljett: 505 kr

Avgår 15.30. 

Guidad båttur till Vinga

Denna tur tar dig från Lilla Bommen ut till en av Göteborgs mest populära turistmål - Vinga. Den guidade turen till Vinga tar cirka 75 minuter och väl på plats på ön ges du en timmes fri tid att antingen själv upptäcka ön och dess vackra fyr eller gå med på den guidade turen runt ön.

På båten går det att köpa fika, öl och vin. Det går även att förbeställa en räksmörgås som serveras på väg tillbaka till Lilla Bommen. 

Priser
Vuxen: 250 kr
Barn 6-15 år: 125 kr
Barn 0 -5 år: Gratis
Familjebiljett: 650 kr

Avgår 10.00 och 13.45. 

Each Best Western� branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2019 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.
Integritetspolicy