Best Western Plus Hotel Mektagonen
Boka rum

Rum 1

OK
   

Konferens     

 Vi har 5 stycken trevliga konferenslokaler. Alla våra lokaler är utrustade med trådlöst Internet, whiteboard, filmduk med
pc-projektor/TV, blädderblock, block och pennor.  

Fredriksdal     

Maxantal: 60 personer 
Sittningsalternativ: Skolsittning, öar, biosittning, styrelsesittning, U-bord.

Krokslätt     

Maxantal: 20 personer
Sittningsalternativ: Skolsittning, styrelsesittning.

Safjäll

Maxantal: 10 personer 
Sittningsalternativ: Styrelsesittning

Elisedal

Maxantal: 8 personer 
Sittningsalternativ: Styrelsesittning

Almedal     

Maxantal: 8 personer 
Sittningsalternativ: Styrelsesittning

Alla konferensrummen går att hyra halvdag, heldag samt kvällar. Vi erbjuder förmiddagsfika, lunch samt eftermiddagsfika från Restaurang Mektagonen till förmånliga priser.  Frukt och vatten ingår alltid i konferenshyran. Vi hyr även ut våra sviter (60 kvm) för konferens, kontakta oss så berättar vi mer!

För mer information och bokning, kontakta Anna Jarnell  på 031-387 90 26 eller mejla anna.jarnell@hotelmektagonen.se 

Torbjörn Nilsson

Torbjörn är en uppskattad och flitigt anlitad föreläsare. Föreläsningens upplägg anpassad alltid tillsammans med uppdragsgivaren.

Att arbeta mot gemensamma mål
Torbjörns föreläsning om teambuildningsprocessen handlar om hur man motiverar medarbetare/anställda till att arbeta mot gemensamma mål. Hur man skapar delaktighet på arbetsplatsen och lyfter fram konsekvenser av när det finns en "vi- och domkänsla" bland anställda.

Kontakta Torbjörn för mer info
www.torbjornnilsson.com/
info@torbjornnilsson.com 

Torbjörn är en mycket uppskattad föreläsare och Mektagonen kan varmt rekommendera hans tjänster. Vi hjälper dig gärna med konferenslokal och övernattning i samband med bokning av Torbjörns föreläsningar.

Roland "Tigern" Ericsson

Att skapa arbetsglädje

Trött på att fastna i problem? Vill du sikta framåt och ta vara på de resurser och goda erfarenheter som finns? Då är detta något för dig.
En föreläsning och introduktion till lösningsfokuserat arbetssätt. Du får en översiktlig bild av vad lösningsfokus är för något. Lösningsinriktat synsätt är ett positivt, enkelt och effektivt sätt att frigöra energi, möjligheter och kompetens hos grupper och individer. Föreläsningen varvas med övningar och diskussioner.

Roland frigör den kraft och kompetens som finns inom dig, gruppen och organisationen.

Kontakta Roland för mer information
roland@livslara.com
www.roland-tigern-ericsson.se

Roland har stor erfarenhet av att coacha stora och små företag och Mektagonen kan varmt rekommendera hans tjänster. 
Vi hjälper dig gärna med konferenslokal och övernattning i samband med bokning av Rolands föreläsningar.

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2018 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.