Best Western Plus Hotel Mektagonen
Ni skickas nu vidare till Best Westerns centrala bokning.
Boka rum

Rum 1

OK
   
Boka

Hotellpaket

Våra erbjudanden

Påsklovserbjudande

Ska du fira påsk i Göteborg? Kom och bo hos oss!

Uppge WEBDEAL när du bokar så får du 20 % under påsklovet.

Gäller datumen 15-21 april.

Detta erbjudande går endast att boka via hemsidan och kan ej kombineras med andra erbjudanden.

Varmt välkomna till oss i påsk!Liseberg Prio

Liseberg Prio – först på plats, mer tid till åk!

Önskar du också att tiden kunde gå lite långsammare när du är på Liseberg? Just det kan vi inte påverka, men under 6 juli–11 augusti kan du som har Liseberg Prio komma in i nöjesparken redan från kl 9.30! När parken sedan öppnar för allmänheten kommer du att ha hunnit åka en hel del redan.

Med Liseberg Prio får du över en timme på dig att åka hela 19 attraktioner som vi öppnar exklusivt för dig: JukeBox, Valkyria, Helix, Balder, Loke, Farfars Bil och Hissningen samt alla attraktioner i Kaninlandet. 

För mer prisuppgifter, frågor och bokning av Liseberg Prio rum i samband med din hotellvistelse - kontakta oss gärna på:
031 387 90 00
info@hotelmektagonen.se

 Lisebergspaket för hela familjen

På Liseberg är mycket på låtsas men upplevelserna är på riktigt. Besöket vara i några timmar men skapar minnen att plocka fram när du vill. I nöjesparken väntar ett 40-tal åkattraktioner, blomsterprakt, spel, dans, musik och god mat för hela familjen. I Kaninlandet och Barnens Paradis kan alla små busfrön ge sig ut på äventyr bland vindlande rutschkanor, mjuka kaninkramar och karuseller som kittlar alldeles lagom i små magar. För de lite större väntar mäktiga Valkyria och andra 
tuffingar som Loke, Helix och Mechanica till klassiker som Lisebergbanan, FlumeRide och Balder.

Självklart erbjuder vi i vanlig ordning vårt Lisebergspaket, där ni får möjlighet att kombinera er Lisebergsvistelse med övernattning hos oss. I paketet ingår entrébiljetter till Liseberg för hela familjen och en natt i våra stora familjerum med en härlig frukostbuffé. Ni har fri tillgång till vår relaxavdelning med bastu där ni kan njuta efter en dag i parken. 

Pris från 1790 kr/natt.

För mer prisuppgifter, frågor och bokning av rum i samband med din Lisebergsvistelse - kontakta oss gärna på:
031 387 90 00
info@hotelmektagonen.se

Lisebergspaketet går endast att boka direkt via hotellet och kan ej kombineras med andra paket eller rabatter. 


Lisebergs sommarsäsong är öppen från 27 april till 29 september. För exakta öppettider, besök Lisebergs hemsidaEn kärleksfull vistelse


Ibland är det viktigt att unna sig själv och varandra lite extra kärlek i vardagen - låt oss hjälpa er att sätta en extra romantisk prägel på er vistelse genom att boka vårt Romantikpaket.

I paketet ingår logi och en härlig frukostbuffé för två personer samt choklad, bubbel och rosor som väntar på rummet på er. Ni har även fri tillgång till vår relaxavdelning med bastu där ni kan varva ner ännu mer. 

Ett perfekt sätt att överraska någon man tycker om med tycker vi!

Pris från 1490 kr/natt.

För frågor och bokning - kontakta oss gärna på:
031 387 90 00
info@hotelmektagonen.se

Romantikpaketet går endast att boka direkt via hotellet, gäller för boende under fredagar och lördagar och kan ej kombineras med andra paket eller rabatter. Universeumspaket

Universeum är Nordens mest besökta science center. Här blandas djur och natur med ny teknik och spännande experiment. Följ med på safari genom Regnskogen, dyk ner under ytan i Akvariehallen eller utmana kroppen och knoppen i Hälsa. Ett besök på Universeum är ett oförglömligt äventyr.

Vi erbjuder Universeumspaket där det ingår entrébiljetter till Universeum för hela familjen samt en natt i våra stora familjerum med en härlig frukostbuffé. Ni har fri tillgång till vår relaxavdelning med bastu där ni kan njuta efter en dag med äventyr och kunskap.

Pris från 1815 kr/natt.

För prisuppgifter, frågor och bokning - kontakta oss gärna på:
031 387 90 00
info@hotelmektagonen.se

Universeumspaketen går endast att boka direkt via hotellet och kan ej kombineras med andra paket eller rabatter.

Each Best Western� branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2019 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.
Integritetspolicy