Best Western Plus Hotel Mektagonen
Ni skickas nu vidare till Best Westerns centrala bokning.
Boka rum

Rum 1

OK
   
Boka

Hotellpaket

MyDog 3-6 januari 2020

Återigen är det dags för årets höjdpunkt för alla hundälskare!

Hos oss är din hund precis lika välkommen som du. 

Samtliga av våra 32m2 stora rum är utrustade med kök för både din och din hunds trevnad. Dessutom ligger vi bara 3 km bort från Svenska Mässan vilket innebär en lagom promenad bort för dig och din fyrbenta vän. Alternativt tar det 4 min med spårvagn från hotellet till mässan.

Boka hundrum och frukost från 1240 kr.

För mer prisuppgifter, frågor och bokning av hundrum, kontakta oss gärna på:
031 387 90 00
info@hotelmektagonen.se

Max tre hundar per rum. 

Våra erbjudanden

I det varma skenet från miljoner juleljus förvandlas Liseberg till en gnistrande vacker vintersaga. Ta varandras händer och gå på klappjakt bland julmarknadens bodar. Få upp värmen i vintervakna karuseller och hälsa på i Kaninlandet. Njut av den klassiska julsagan berättad på is, bli en del av magisk sagojakt i Medeltidsbyn och lämna din önskelista till självaste Tomtefar.

Jul på Liseberg 2019 är öppet 15-17, 22-24 och 28-30 november samt 1, 4-8, 10-23 och 26-30 december.

Vi erbjuder Lisebergspaket där det ingår inträdesbiljetter för 4 personer.

Pris från 1690 kr/natt.

För mer prisuppgifter, frågor och bokning av rum i samband med din Lisebergsvistelse - kontakta oss gärna på:
031 387 90 00
info@hotelmektagonen.se

Lisebergspaketet går endast att boka direkt via hotellet och kan ej kombineras med andra paket eller rabatter. Laserdomepaket

"Med sensorförsedda västar på kroppen och futuristiska laservapen i händerna jagar ni varandra genom mörka gångar, uppför ramper och över hinder. Det finns inte ett dataspel i världen som kan framkalla den här adrenalinruschen, det garanterar vi." - Laserdome Göteborg

I samarbete med Laserdome Göteborg erbjuder vi två olika Laserdomepaket till våra gäster. Bokar ni laserspel via oss i samband med er hotellvistelse bjuder vi på 20% av logi priset samt 50% rabatt på entrén till Laserdome Göteborg som ligger ett stenkast från hotellet. 

Paket 1 - Familj
Få 20 % rabatt på våra familjerum när ni bokar laserspel i samband med er hotellvistelse. I priset ingår logi för hela familjen, frukostbuffé samt 50% rabatt på entrén på Lasedome AB.
Pris från 1110 kr/natt.

Paket 2 - Kompisgänget
Få 20% rabatt på våra sviter och 50% på entrén på Laserdome Göteborg. I våra sviter på 62 m2 har ni ett separat sovrum och ett vardagsrum med en bäddsoffa. Dessutom har ni en egen bastu på rummet där ni kan varva ner efter laserspelet. 
Pris från 1520 kr/natt.

För mer prisuppgifter, frågor och bokning av något av våra Laserdomepaket - kontakta oss gärna på:
031 387 90 00
info@hotelmektagonen.se

Laserdomepaketet går endast att boka direkt via hotellet och kan ej kombineras med andra paket eller rabatter.

För öppettider eller mer information om Laserdome Göteborg, besök deras hemsidaBushusetpaket

Kombinera er hotellvistelse med lek och bus på Bushuset - boka vårt Bushusetpaket!

När ni bokar er tur till Bushuset i samband med er vistelse hos oss får ni inte bara 20 % rabatt på våra stora familjerum, ni får även 50 % rabatt på entrén på Bushuset. Bushuset ligger på andra sidan vägen från hotellet och ni tar er lätt dit till fots på bara några minuter. 

Pris från 1110 kr/natt.

För mer prisuppgifter, frågor och bokning av Bushusetpaketet - kontakta oss gärna på:
031 387 90 00
info@hotelmektagonen.se

Bushusetpaketet går endast att boka direkt via hotellet och kan ej kombineras med andra paket eller rabatter. Paketet gäller för två vuxna och 2 barn under 12 år. 


För öppettider och mer information om Bushuset, besök Bushusets hemsidaEn kärleksfull vistelse


Ibland är det viktigt att unna sig själv och varandra lite extra kärlek i vardagen - låt oss hjälpa er att sätta en extra romantisk prägel på er vistelse genom att boka vårt Romantikpaket.

I paketet ingår logi och en härlig frukostbuffé för två personer samt choklad och rosor som väntar på rummet på er. Ni har även fri tillgång till vår relaxavdelning med bastu där ni kan varva ner ännu mer. 

Ett perfekt sätt att överraska någon man tycker om med tycker vi!

Pris från 1490 kr/natt.

För frågor och bokning - kontakta oss gärna på:
031 387 90 00
info@hotelmektagonen.se

Romantikpaketet går endast att boka direkt via hotellet, gäller för boende under fredagar och lördagar och kan ej kombineras med andra paket eller rabatter. Universeumspaket

Universeum är Nordens mest besökta science center. Här blandas djur och natur med ny teknik och spännande experiment. Följ med på safari genom Regnskogen, dyk ner under ytan i Akvariehallen eller utmana kroppen och knoppen i Hälsa. Ett besök på Universeum är ett oförglömligt äventyr.

Vi erbjuder Universeumspaket där det ingår entrébiljetter till Universeum för hela familjen samt en natt i våra stora familjerum med en härlig frukostbuffé. Ni har fri tillgång till vår relaxavdelning med bastu där ni kan njuta efter en dag med äventyr och kunskap.

Pris från 1970 kr/natt.

För prisuppgifter, frågor och bokning - kontakta oss gärna på:
031 387 90 00
info@hotelmektagonen.se

Universeumspaketen går endast att boka direkt via hotellet och kan ej kombineras med andra paket eller rabatter.Helgrabatt

20 % RABATT UNDER HELGER! 

Boka din helgvistelse via Best Western och få 20 % rabatt på din vistelse!

Bokning sker direkt via hemisdan, uppge WEBDEAL när du bokar direkt via vår hemsida för att ta del av erbjudandet. 

För frågor eller mer information, kontakta oss gärna på:
031 387 90 00
info@hotelmektagonen.se

Helgerbjudandet är gäller i mån av plats och går inte att kombinera med andra erbjudandet. 

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2019 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.