Best Western Plus Hotel Mektagonen

Dagens lunch

Måndag - fredag 11:00-13:30
Pris: 11:00-11:30 79 kr
         11:30-13:30 89 kr

Måndag 18 november    

Kockens goda köttbullar
serveras med potatismos, gräddsås, gröna ärtor och rårörda lingon

Dagens fångst 
serveras med vitvinssås, potatismos och gröna ärtor

VEG: Dhal – Indisk gryta  
serveras med ris och korianderyoghurt

 

Tisdag 19 november

Stekt fläsk
serveras med raggmunk eller kokt potatis, löksås och rårörda lingon

Pestofylld kycklingfilé
serveras med svamprisotto och basilikabuljong

VEG: Quornstroganoff
serveras med ris, toppas med persilja

Onsdag 20 november

Krämig carbonara
toppas med lagrad ost och persilja

Ugnsbakad lax
serveras med apelsin- och bulgursallad och limedressing

VEG: Fylld paprika med svamp, nötter och tomater
serveras med bulgursallad och limedressing

Torsdag 21 november

Ärtsoppa
serveras med hemmagjorda pannkakor med sylt och grädde

Fisksoppa med torsk, lax och räkor
serveras med hemmagjorda pannkakor med sylt och grädde

Kålpudding
serveras med kokt potatis, lingonsylt och gräddsås

VEG: Grönsakslasagne
fylld med örtkeso och mozzarella

Fredag 22 november 

Vitello Tonnato - fläskfilé med tonfisksås
serveras med stekt potatis

Kycklingschnitzel
serveras pommes, citron och kaprisdipp

VEG: Västerbottenpaj
serveras med picklad rödlök och rucola
 
Fredagsdessert: Äpplepaj med vaniljkräm 

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2019 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.