Best Western Plus Hotel Mektagonen

Dagens lunch

Måndag - fredag 11:00-13:30
Pris: 11:00-11:30 79 kr
         11:30-13:30 89 kr

Måndag 14 oktober 

Pannbiff med lök
serveras med potatismos, gräddsås och rårörda lingon

Krämig kycklinggryta med soltorkade tomater
serveras med ris, toppas med ruccola

VEG: Ostpanerad Zucchini med Quornfärsfyllning
serveras med potatisklyftor och tzatziki.

 

Tisdag 15 oktober

Stekt fläsk med löksås
serveras med raggmunk eller kokt potatis och rårörda lingon

Ugnsstekt lax
serveras med kokt potatis, kall citronsås och gröna grönsaker

VEG: Vegetarisk burgare
serveras med klyftpotatis chilikräm

Onsdag 16 oktober

Örtkryddad fransyska

serveras med rostade rotfrukter och gräddsås

Gong Bao-kyckling
serveras med nudlar, toppad med cashewnötter

VEG: Panerad aubergine
serveras med hummus och ratatouille

Torsdag 17 oktober

Ärtsoppa
Hemmagjorda pannkakor med sylt och grädde

Gräddig fisksoppa med torsk och räkor

Kyckling fylld med spenat, ost och soltorkade tomat
serveras med stekt potatis och svampsås

VEG: Lasagne med zucchini och fetaost
serveras med lagrad ost, toppas med ruccola

Fredag 18 oktober 

Angus hamburgare
serveras med pommes och klassisk dressing

Pankopanerad fisk
serveras med coleslaw, kokt potatis och citron

VEG: Grillad halloumi kryddad med rosmarin, honung

serveras med couscoussallad, tomatsalsa och krutonger

 
Fredagsdessert:
Gotländsk saffranspannkaka med sylt och grädde

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2019 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.