Best Western Plus Hotel Mektagonen
14 aug
14 augusti - 19 augusti 10:00 - 15:00

EuroPride

EuroPride är ett årligt återkommande arrangemang, där en Pridefestival i Europa får rättigheten att använda titeln EuroPride. Arrangemanget lockar besökare från hela Europa. 2018 genomförs EuroPride i Sverige för tredje gången, och för första gången med två städer som arrangörer. Genom ett gemensamt värdskap för EuroPride vill Stockholm Pride och West Pride utmana EuroPride-konceptet och skapa en glädjefest som sträcker sig över tre veckor och som binder ihop Sveriges två största städer, Stockholm och Göteborg.
Each Best Western� branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2019 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.
Integritetspolicy