Best Western Plus Hotel Mektagonen

Familj - Jul på Liseberg

Upplev sagan tillsammans

I det varma skenet från miljoner juleljus förvandlas Liseberg till ett gnistrande vackert
vinterlandskap. Ta varandras händer och gå på klappjakt bland julmarknadens bodar. Få upp värmen i vintervakna karuseller och hälsa på i Kaninlandet. Njut av den vackra isbaletten, gå på spännande skattjakt i Medeltidsbyn och lämna din önskelista till självaste Tomtefar. 

Självklart erbjuder vi i vanlig ordning vårt Lisebergspaket, där ni får möjlighet att kombinera er Lisebergsvistelse med övernattning hos oss. I paketet ingår entrébiljetter till Liseberg och en natt i våra stora familjerum med en härlig frukostbuffé. Ni har fri tillgång till vår relaxavdelning med bastu där ni kan njuta efter en dag i parken. 

Pris från 1690 kr/natt.

För mer prisuppgifter, frågor och bokning av rum i samband med din Lisebergsvistelse - kontakta oss gärna på:
031 387 90 00
info@hotelmektagonen.se

Lisebergspaketet går endast att boka direkt via hotellet och kan ej kombineras med andra paket eller rabatter. 

Best Western Plus Hotel Mektagonen, Göteborg
Tel: +46 31 387 90 00
E-post: info@hotelmektagonen.se

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2018 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.